ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Gölbaşı Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Tem

15 TEMMUZ 2016 tarihinde gerçekleşen darbenin 2. yılında Şehadet Şerbeti içen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Tem

Okul veli dayanışmasına yaz döneminde de devam ediyoruz.

Haz

Okulumuzda 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Haziran dönemi mesleki çalışmalar devam etmektedir.İlçe Milli Eğitim müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR 19.06.2018 tarihinde mesleki çalışmalara katılarak öğretmenlerimizle görüş alışverişinde bulundu.Milli Eğitim Müdürümüze katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZE PEYGAMBER SEVGİSİ VE EHLİ SÜNNET İTİKADINI AŞILAMAK AMACIYLA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN BELİRLEMİŞ OLDUĞU 40 HADİS YARIŞMASINDA ÇOK GÜZEL ANLAR YAŞANDI. YARIŞMAYA KATILAN HEMEN HEMEN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZ 40 HADİSİ EZBERLEDİLER. JÜRİ ÜYELERİMİZ  BİRİNCİLİK SEÇİMİNDE ZOR ANLAR YAŞADI. İLK 8 ÖĞRENCİMİZE ÇEYREK ALTIN,10 TANE KIZ ÖĞRENCİMİZE BAŞÖRTÜSÜ, 20 ERKEK ÖĞRENCİMİZE GÖMLEK VERİLEREK YARIŞMAMIZ TAMAMLANMIŞTIR. BU HEDİYELERİMİZİ DIŞARIDAN DESTEK ALMADAN ÖĞRETMENLERİMİZİN İMKANLARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ BİTMESİNİN ARDINDAN OKULUMUZDA BULUNAN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİN KATILIMIYLA SENE SONU ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.

Haz

2017-2018 Eğitim-Öğretim  yılı senesonu karne töreni yapılmıştır.

Törende öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilmiştir Bu hediyelerden bazıları 8 adet çeyrek altın ,10 adet gömlek ,20 tane başörtüsü, Tubitak katılım belgeleri gibi çeşitli ödüller verilmiştir.

Kas

Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi "Etkinliğimiz, proje kapsamında Kasım ayı Değeri olan “Sorumluluk” bilincini kazandırmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledi