ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Gölbaşı Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

OKULUMUZDA MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE GİYİM ,GIDA VE NAKDİ YARDIM YAPILDI

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN  HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEÜR EDİYORUZ.

Mrt

Bakanlığımızın gerçekleştirdiği Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında okulumuzda yapılan çalışmaların sergisi düzenlendi. Sergiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Durmaz Ve Mustafa Küçükaslan katılmıştır. Sayın müdürlerimize katılımlarından dolayı teşekür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı Okulumuz Etkinlikleri Kapsamında okulumuz öğrencilerine yaşlılara saygı ve hürmet konulu konferans düzenlendi.

Ock

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ DÜZENLEMİŞ OLDUĞU DİLİMİZ ZENGİNLİĞİMİZ ÇALIŞMASI ARALIK AYI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA AFİŞ ÇALIŞMASI YAPILDI.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda yapılan programla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Okılumuz Dilimiz Zenginliğimiz Projesi Sözlük Tasarım Çalışması